Tango zaterdag

SaturdayLive

Verhuis

OVER DE PLEK


De naam 'De Koffiefabriek' is er gekomen naar aanleiding van de eerste plek die we zijn gestart en die zich situeerde op de site van een koffiefabriek nabij de IJzerlaan in Antwerpen.
Het was een antikraak plek waar we veel aan hebben opgebouwd, veel plezier hebben beleefd en ook veel uitdagingen zijn aangegaan, om hem na 1,5 jaar weer op te leveren. (Tja, zo gaat dat..)

 

De volgende Koffiefabriek hebben we 4 jaar kunnen onderbrengen in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, daterend uit 1907, in de Minderbroedersrui. In de periode voordat wij er onze intrek in namen, werd dit gebouw als Ontspanningsruimten van het Personeel Financiën (de Belastingen dus) gebruikt. Dit pand wordt momenteel gerenoveerd voor wooneenheden.

 

De Nieuwe Koffiefabriek huist tegenwoordig opnieuw in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, opnieuw in de Minderbroedersrui, dit keer in de salons op het eerste verdiep, onder de kroonluchters. Daar vindt u deze tango-waardige plek terug, een verborgen pareltje in historisch centrum Antwerpen, mét een sfeer en ambiance ondertussen typisch voor "De Koffiefabriek", alhoewel nog steeds zonder koffiebonen.

 


Waar te vinden?


De Koffiefabriek
Minderbroedersrui 49, 2000 Antwerpen

Buurt: historisch centrum
Onze activiteiten gaan door in 'de salons' (1ste verdieping)

 

We zien u daar graag terug,
en houden ervan om 'een fijne tijd' en 'een fijne tango' in één zin te zetten!

 

Ga naar slimnaardekoffiefabriek.php om meer te lezen over bereikbaarheid en parkeren.


 

Een kijkje binnen? ZAALHUUR?


Ook dat kan tegenwoordig!
Lees hierover meer op de pagina Zaalhuur.