Tango vrijdag

Closing

 

OVER DE PLEK


Onze huidige 'De Koffiefabriek' huist tegenwoordig in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, daterend uit 1907. In de laatste periode voordat wij er onze intrek in namen, werd het als Ontspanningsruimten van het Personeel Financiƫn (de Belastingen dus) gebruikt. Bordjes en aanduidingen in het gebouw getuigen (op soms ludieke wijze) hier nog van.

 

Het gebouw loopt erg diep door en wij hebben dan ook een rode loper voor u uitgerold door de statige vertrekken waar u doorheen moet. Tussen 21u en 22u is er bovendien iemand aan de deur om u welkom te heten!


Laat ons met zoveel we kunnen van deze plek genieten voordat het een herbestemming krijgt!

 


Waar te vinden?


De Koffiefabriek
Minderbroedersrui 11, 2000 Antwerpen

Buurt: historisch centrum
Onze activiteiten gaan door in 'de feestzaal' (gelijkvloers)

 

Ga naar slimnaardekoffiefabriek.php om meer te lezen over bereikbaarheid en parkeren.De Koffiefabriek is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 7 stopt quasi voor de deur, tram 10 en 11 vlakbij (hoek Wolstraat) en ook tram 2, 3, 4, 5, 8, 9 en 15 komen dicht in de buurt (Meir). Stad Antwerpen heeft bovendien een Velo-stand schuin tegenover onze deur.


Parkeren kan het gemakkelijkste aan de Scheldekaaien of (gratis) aan de Rijnkaai. Zo vermijdt u eindeloos rondjes rijden in de buurt. Na een wandeling van 10 minuten, bent u weer bij ons.