Tango zaterdag

SaturdayLive

Verhuis

slim naar de koffiefabriek


Waar te vinden?


De Koffiefabriek
Buurt: historisch centrum
OPGELET: check het precieze adres bij het evenement.
Dat ligt in de buurt van 'de oude De Koffiefabriek'.

 

M info@dekoffiefabriek.be

T +32 494 11 90 71hoe er te geraken?

(I want to read this page in English)

 

Omdat er op dit moment vele werken aan de gang zijn in Antwerpen, zou het kunnen dat u denkt dat De Koffiefabriek moeilijk bereikbaar is. NIets is minder waar!
Aangezien we in het noorden van de stad gesitueerd zijn, kan u de werken helemaal vermijden!

 

Met het openbaar vervoer:

Is het helemaal gemakkelijk: tram 7 stopt quasi voor de deur, tram 10, 11, en nu ook 24 vlakbij (hoek Wolstraat) en tram 2, 3, 4, 5, 8, 9 en 15 komen dicht in de buurt (Meir). Stad Antwerpen heeft bovendien een Velo-stand schuin tegenover onze deur.

 

Met de trein rijdt u best naar Antwerpen Centraal, en van daaruit over de De Keyserlei en de Meir, vervolgens rechtsaf en blijven volgen. Op 15 minuten bent u in De Koffiefabriek.

 

Parkeren:

Dit kan het gemakkelijkste aan de Scheldekaaien, Brouwersvliet of aan de Rijnkaai. Voor 3,80 euro bent u gesteld. En vermijdt u eindeloos rondjes rijden in de buurt. Parkeren buiten de LEZ kan gratis ter hoogte van de Sloepenweg. Na een 10-tal minuten stappen, bent u weer bij ons. Ook met tram 7 kun je vanaf het MAS vlot tot aan De Koffiefabriek geraken. En voor wie snel én veilig wil parkeren, zijn er een aantal betaalparkings vlak in de buurt: aan de Meir, de Brouwersvliet, het Sint-Jansplein.


Met de auto:

Vanuit Nederland en het noorden van Antwerpen, neemt u best TOCH afrit 1 (Merksem /Antwerpen) op de ring rond Antwerpen. U komt uit aan de Groenendaallaan, waar u links richting het centrum neemt. Met een grote bocht komt u ten noorden van Antwerpen Centrum uit. Volg de Leien (naast de werken) tot voorbij de aanduidingen voor de Waaslandtunnel. Dan gaat u naar rechts (op de Paardenmarkt). Volg het plannetje verder als hier onder.

 

Vanuit Duitsland en het oosten van Antwerpen, neemt u best TOCH afrit 3 (Borgerhout /Antwerpen). U komt uit aan de Singel. Ga naar links, naast de werken en neem links de grote Plantin en Moretuslei. Volg deze weg verder tot u aan De Koffiefabriek uitkomt (u moet naar rechts waar de weg afbuigt op het plannetje).

 

Vanuit Brussel en het zuidoosten van Antwerpen, neemt u best TOCH afrit Antwerpen Centrum. U volgt de Grote en Mechelsesteenweg zonder probleem tot aan de Nationale Bank. Daar gaat u rechtdoor de stad in en volgt deze weg tot aan De Koffiefabriek.


Vanuit het zuiden van Antwerpen, neemt u best TOCH afrit Antwerpen Centrum. U volgt de leien zonder probleem tot aan de Nationale Bank (op uw linkerkant). Daar gaat u links de stad in en volgt deze weg tot aan De Koffiefabriek.

 

Vanuit het Waasland en het westen van Antwerpen, neemt u best de Waaslandtunnel. U houdt rechts aan en neemt de volgende rechts (op de Paardenmarkt). Volg het plannetje verder als hier onder.
U kan ook de Kennedy tunnel nemen, en dan de weg volgen als hierboven beschreven.


Heel graag tot dan!

 


Krijg je graag de Moka Express met nieuws en activiteiten in de bus?
Vul dan onderstaande velden in!

* indicates required