Tango zaterdag

Halloween

Verhuis

friday's tango afterwork


Twee keer per maand, op elke 2de en 4de vrijdag van de maand, organiseren we in De Koffiefabriek Friday's Tango AfterWork. Een tango-avond waar iedereen welkom is, van beginner tot very advanced, van very milonguero tot avant-garde stijl.
Omdat we het belangrijk vinden
'een fijne tijd' en 'een fijne tango' in één zin te zetten.

 

We zoeken hiervoor naar een mooie mix van muziek, met traditionele tango als body, en noten van neo en non, volgens de keuze van de DJ. Steeds gevarieerd, steeds afwisselend, veel wisselend, en altijd met die typische sfeer en signatuur van De Koffiefabriek all over it.

 


Wie o Wie? En wanneer?

 

Op vrijdag 23 november start het Neotango weekend, en zal Astrid de muziek van de eerste avond voor haar rekening nemen met Astrid's NeoMusic Selection: meer neo en non dan gewoonlijk, altijd in een warme, kruidige blend met traditioneel, en noten van hedendaagse tango.

 

We voorzien verder alles wat u nodig heeft: een fijne sfeer, een goeie vloer, een gezellige bar. Met terras en wintertuin, voor als u een luchtje wil scheppen. In de salons van De Nieuwe Koffiefabriek, op de 1ste verdieping.

 

De deuren gaan open om 21:00. Uw bijdrage: 6 euro.
In De Nieuwe Koffiefabriek: Minderbroedersrui 49, 2000 Antwerpen

 

Meer nieuws vind je terug via de nieuwsbrief de Moka Express of de Facebook groep denieuwekoffiefabriek. Maak je dus lid of schrijf je in. Of neem een kijkje op de pagina:

 

 

Noteer ook:

vrijdag 14 december: guest-DJ on the way
vrijdag 28 december: allez, nog ééntje dan, de (veur)leste van dit jaar

De deuren gaan open om 21:00. Uw bijdrage: 6 euro.
In De Nieuwe Koffiefabriek: Minderbroedersrui 49, 2000 Antwerpen

Ga naar slimnaardekoffiefabriek.php om meer te lezen over bereikbaarheid en parkeren in de buurt.

 

 

Heel graag tot dan!