Tango zaterdag

SaturdayLive

Verhuis

saturday's tango night out


Af en toe kun je in De Koffiefabriek ook op zaterdagavond terecht voor tango. In dat geval in combinatie met of als onderdeel van een Weekend Special. Soms ook in de vorm van een gastproject. Maar altijd vol dans en (tango)muziek, met een geweldige vloer en gezellige bar.

 


Saturday's NEOtango Night -- MET LIVE MUZIEK

Sat 9TH MARCH

 

In het Neotango project van 8-9-10 maart (zie tangoalegre.be) hoort natuurlijk ook een echte Neotango Night te zitten: Bennie Bartels selecteert voor u hiervoor zijn eigenzinnige mix: van Dylan tot klassiek, van balkan tot contemporary tango. Neo Night of zelfs 'Avant Garde Night' te noemen, een blend gemaakt met muziek van alle tijden en werelden. Maar zonder twijfel dansbaar.

Terug van weggeweest, en met heel veel enthousiasme en trots kondig ik u voor deze avond aan: live muziek door het nieuwe trio van Gerardo Agnese (bandoneon) met Camilo Cordoba (gitaar) en Katrien Bos (contrabas). Het trio Tango de Côté zorgt deze avond voor een hoger gehalte aan hedendaagse tango: traditionele nummers in een eigentijds arrangement voor trio. En zoals u dat nog weet: uitermate dansbaar!

Vooraf aan deze Neo Night, om 19u30 de workshop Let's Focus on Neotango (WS1), waarin Bennie Bartels & Astrid Maria Cerpentier een eerste aantal principes of tools aanreiken die je kan gaan dansen tijdens de Neo Night. Over circulaire bewegingen, maar zeker al some spiraling too!

Workshop van 19:30 tot 21:00. Uw bijdrage: 20 euro (of 50 euro voor alle WS).
Neo Night van 21:00 tot 02:00. Uw bijdrage: 10 euro (of 25 euro met WS).


Ga naar slimnaardekoffiefabriek.php om meer te lezen over bereikbaarheid en parkeren in de buurt.

 

Heel graag tot dan!