Tango vrijdag

Closing

 

saturday's tango night out


Natuurlijk willen we u niet laten gaan zonder nog één keer een special tango event, vol dans en (tango)muziek, met een geweldige vloer en gezellige bar.

 

Omdat we 'een fijne tango' en 'een fijne tijd' in één zin willen zetten!

 


SPECIAL EDITION

Sat 16TH JUNE

 

Een speciale editie met een dansvoorstelling, onder regie van Bennie Bartels, en aansluitend een tangosalon.


De Tangomachine -- ONVERVALST

Gerichte improvisaties vormen samen een compositie en vertellen een verhaal over de elementen van tango, zoals muzikaliteit, ritme, aarding, connectie, spel: het zijn kwaliteiten die eigenlijk allemaal in een tango zitten, waarvan de ‘eigenheid’ of ‘authenticiteit’ centraal staat. Daarnaast, net zoals in de tango van het salon, ook een element van experiment en improvisatie.
 
U kan zaterdag kijken naar een samengestelde voorstelling, van liefhebbers en professionelen, die voortkomt uit een jaar van workshops door Bennie Bartels, en die helemaal draait rond het thema tango, maar dan meer in theatraal-inhoudelijke zin dan wel in de vorm of in de passen.

 

Er is live muziek van Georgette de Sonnaville (saxofoon) en Martin de Ruiter (bandoneon), tekst, spel, dans, live drawing en meer.
 
Een publieksworkshop vooraf en aansluitend een tangosalon. 
Een wel heel bijzondere gelegenheid om de tango en het (dans)werk van deze deelnemers op een andere manier te leren kennen.

Met medewerking van (dans)-bekenden Astrid Maria CerpentierEgbert BalsmaSarah van Heems, Ditte Havenga en Karin Mollemans.

 

Praktisch

Wanneer:
zaterdag 16 juni
19:30 deuren open
20:00 start publieksworkshop en voorstelling
21:00 aansluitend tangosalon tot 00:00

Uw bijdrage:
€ 15 voor workshop+voorstelling+tangosalon
€ 10 voor enkel workshop+voorstelling

Gelieve je bijdrage cash mee te brengen aan de inkom.

Aanmelden:
Als organisator weten we graag op voorhand hoeveel publiek er komt en hoeveel stoelen we moeten voorzien. Bestel daarom NU je tickets via aanmelden@tangoalegre.be.

Waar:
Zaal Zirkus, Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen (historisch centrum). Parkeren kan voor een laag tarief aan de Rijnkaai (10 minuten te voet). In deze buurt zijn er vele bars en restaurantjes waar je vooraf iets kan gaan eten.