Tango zaterdag

SaturdayLive

Verhuis

De Koffiefabriek specials

 

De Koffiefabriek host regelmatig 'specials': special events die een beetje verschillend zijn van het gewoonlijke 'huismerk', maar met de signatuur van De Koffiefabriek all over it!
'Limited Editions' van een welbekend merk..


Deze maand:

 

New Year's Tango Eve: 31st Dec

New Year's Tango Day: 1st Jan


NEW YEAR'S tango EVE @ De Koffiefabriek


Op maandagavond 31 december openen we de deuren om 19.30 uur zodat u in groten getale kan binnen stromen. Met jezelf, je dansgerief, feeststemming en een extra lekker gerechtje om het basisbuffet aan te vullen.

 

Net als vorig jaar voorzien wij in tangomuziek (en al eens wat anders), een gezellige sfeer, een geweldige omgeving met passende (kerst)decoratie, een glaasje cava om middernacht en een spetterend feest, met u erbij, tot in de kleine uurtjes!
DJ Coos verzorgt de tangomuziek deze avond.

 

Uw bijdrage:
Tot 27 december 2018: 15 euro + een gerechtje om het basisbuffet aan te vullen.
Daarna: 20 euro + een gerechtje om het basisbuffet aan te vullen.


Opgelet: De Nieuwe Koffiefabriek is qua plek wat compacter (én gezelliger), dus we gaan het aantal deelnemers dit jaar beperken.
Meld je daarom nu aan door een mailtje te sturen via newyear@dekoffiefabriek.be

 

 

NEW YEAR'S tango day @ De Koffiefabriek


Voor wie het oude jaar met het nieuwe wil verbinden, voor wie op oudejaar een ander engagement had en er nu toch graag wil bij zijn, voor wie de Daytime of het Practicum-gehalte van De Koffiefabriek wel kan appreciëren, voor wie gewoon nieuwjaar wil komen wensen of voor wie de left-overs van het buffet wil aanspreken:

 

Op 1 januari 2019 tussen 15:00 en 18:00 bent u weer welkom in De Koffiefabriek: voor koffie, een tango, een beetje buffet, een daytime milonga, een wens.

 

 

Heel graag tot dan!