Tango zaterdag

SaturdayLive

Verhuis

zaalhuur


Wil je de salons van De Koffiefabriek huren als zaal? Ook dat kan bij ons! Onder de kroonluchters vinden velerlei activiteiten een geschikt plekje..Waarvoor?

 

De ruimtes van De Koffiefabriek zijn uiterst geschikt voor dans, yoga, bewegingslessen, ... zeker met de mooie massieve kastanjehouten vloer.

Daarnaast kunnen ook concerten, of bijvoorbeeld repetities hier een plek vinden: er is een piano aanwezig en een active speaker system met mengtafel, geschikt om live muziek te versterken.

Of zelfs cursussen, workshops, lezingen of recepties kunnen in de salons plaats vinden.

 

De ruimtes

 

De grootste salon heeft een (dans)oppervlak van ongeveer 60 m2 (rechthoekig, 5 m bij 12 m). Daar boven, op een tussenverdiep van ongeveer 10 m2, zijn wat zitjes ingericht.

In het verlengde van dit groot salon bevindt zich een wintertuin, opnieuw ingericht met lange tafel en zitplaatsen.

In het bijsalon aan de straatzijde, die ongeveer 30 m2 groot is, vind je een bargelegenheid, of extra ruimte, met koelkast, toog en zitjes.

Aanliggend zijn er op dezelfde verdieping nog een vestiaire, een WC, een kleedruimte en een geĆÆnstalleerde keuken ter gebruik.

 

Wanneer?

 

De salons van De Koffiefabriek kun je huren overdag of 's avonds, voor een paar uur, een dagdeel, een avond, voor een reeks of een eenmalige activiteit, in de week of op zondag, voor zover het buiten de activiteiten van Tango Alegre | De Koffiefabriek zelf valt.
Op de agenda kun je zien wanneer de regelmatige activiteiten nu doorgaan.

 

praktisch

 

Contacteer astrid@dekoffiefabriek.be voor meer info en maak een afspraak. We vragen een democratische financiƫle bijdrage om dit mogelijk te maken.